Mann med mobil i hånden

Glad for at han turte å kaste seg på kryptobølgen: – Det har jeg aldri angret på

Ole satt lenge på gjerdet før han turte å investere i kryptovaluta. Så kom en norsk aktør på markedet. En norsk kryptobørs som også føltes trygg.

– Jeg har alltid vært opptatt av å investere pengene mine riktig, og da har man jo hørt veldig mye om kryptovaluta de siste årene, sier Ole Jørs (27).

Jørs, som til daglig jobber i Forsvaret, har alltid vært flink til å spare penger. Men han hadde alltid et ønske om å investere.

Aller helst i kryptovaluta.

– Jeg hadde tenkt på det en stund, men det virket samtidig litt avskrekkende. Jeg følte man trengte en viss teknologisk kompetanse for å forstå seg på det, sier Jørs.

Les mer her om hvordan du kjøper kryptovaluta hos Firi.

- Ønsker å henge med

I en jungel av nyheter og begreper om kryptovaluta, var det nemlig vanskelig å bli helt klok på fenomenet alle snakket så mye om.

– Man hørte jo suksesshistorier, men også om folk som mistet tilgangen fordi de ikke kom inn på harddisken, “mining” av kryptovaluta og lignende.

Det var ikke før Jørs kom over den norske kryptobørsen Firi, at han følte seg trygg nok til å investere. Firi er den største og mest populære handelsplassen for kryptovaluta i Norge, og ønsker å tilby en lokaltilpasset og trygg kryptobørs for folk i Norden.

– Det handler ikke om at man skal bli rik på kryptovaluta, men mer at man ønsker å henge med når det skjer noe såpass nytt og spesielt, sier Jørs, og legger til:

– Men da vil man ha noe man stoler på. Noe som er trygt og som man forstår.

Her kan du lese mer om hvordan du kommer trygt og enkelt i gang med å investere i kryptovaluta.

04/03/2021